RFID

Het online monitoren van industriële processen stelt fabrikanten in staat om de gehele productie vanaf het ruwe materiaal tot en met het gereed product te controleren. Met behulp van RFID-tags labelt u elk onderdeel van uw productieproces. Hiermee kan elk product uniek verwerkt worden en reduceert u de fout kans sterk. Waar de range van RFID beperkt is, maakt Active RFID het mogelijk om op grotere afstand de RFID uit te lezen. Op het moment dat de vrachtwagen de poort uit rijdt, weet u al zeker dat alleen de juiste goederen aan boord zijn.

Lees meer

Vision & Machine-learning (ML)

Als ontwikkelaar van beeldverwerkings- software en toepassingsgerichte inspectiesystemen, ontwikkelt en installeert Trackware kwaliteitscontrolesystemen. Beeldherkenningssoftware kan de kwaliteit op kritieke punten in het proces bewaken om direct te kunnen ingrijpen wanneer één of meer parameters buiten de gespecificeerde gebieden komen. Een scherp gecontroleerd proces leidt tot minder uitval en een consistente productkwaliteit. Trackware werkt zowel met conventionele technologie als ML gebaseerde algoritmes.

Lees meer

Dit is Trackware

In een vrije markt moet uw bedrijf kunnen concurreren in het gevecht om de consument. Uw producten zijn waarschijnlijk niet uniek en u zoekt andere mogelijkheden om zich te onderscheiden en de kosten laag te houden. Trackware helpt met het verbeteren van de productie-efficiëntie, bij het voorkomen of terugdringen van verlies, afkeur, recalls en claims, en bij het terugvinden van de exacte productlocatie in het logistieke proces.

Neem contact op